Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi'nin yapılanmasının temel amacı, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarının çalışanlarının ve toplumun ihtiyacı karşılamaya yönelik programlar hazırlamak, kişisel uzmanlık, yetenek ve yetkinliklerini arttırmak isteyen kişilere yönelik sertifika programları, seminer ve konferanslar düzenlemek, yanı sıra bilgiye ulaşmak isteyen herkesin Yüksekokulumuz olanaklarından yararlanmasını sağlamaktır.

Eğitim programlarının tamamında Beykoz Üniversitesi öğretim elemanlarının teorik ve uygulamaya ilişkin birikimlerinin yanı sıra, sektör profesyonellerinin de uzmanlık alanlarındaki bilgi birikimlerini paylaşması sağlanarak katılımcılara sektörle içi içe eğitim imkânı sağlanmaktadır.

21. yüzyıl bilgi çağında insan odaklı yaklaşımımızla sizleri faaliyetlerimize katılmaya davet ediyoruz.

Bu içerik 04/07/2017 tarihinde güncellenmiştir.