Kariyer Merkezi

Kariyer Merkezimiz, öğrencilerimizin kariyer seçimlerini bilinçli bir şekilde yapmalarına destek verir; stajlar, teknik geziler, eğitimler, konferanslar, sektör fuarlarına katılım ile iş hayatını tanımalarını sağlar.

Kariyer Merkezi, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer planlarında yönlendirici olmak amacıyla sektörlerin ihtiyaç ve isteklerine yönelik personel taleplerini “Staj ve İş Olanakları” şeklinde mezunlar ve öğrenciler ile paylaşır. Mezun Bilgi Sistemi’ni de yöneten Kariyer Merkezi, bu sistem üzerinden mezunlar ve üniversite ile ilgili haberleri, etkinlikleri, iş olanaklarını paylaşır. Mezunlarımız, güvenli giriş ile profil bilgilerini güncelleyebilir, haber/ilan bırakabilir, mezunlar ya da Kariyer Merkezi ile bu sistem üzerinden iletişim kurabilirler. Kariyer Merkezi, tüm öğrencilerimizin ve mezunlarımızın istedikleri zaman uğrayabilecekleri ve kariyerleri ile ilgili her konuda danışabilecekleri bir merkez olarak hizmet verir.

Bu içerik 27/03/2017 tarihinde güncellenmiştir.