Meslek Yüksekokulu Aday Manşet

Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2017-2018 güz dönemi eğitim ve öğretime başlayacaktır. Her bir programda öğrencilerin %10’una tam burs verilecektir. Programların öğretim dili Türkçe olup isteyen öğrenciler bir yıl isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir.
Yüksekokulumuz bünyesinde sağlık ve teknoloji ile ilgili istihdam kolaylığı olan, gençleri erken dönem hayata hazırlayan 19 program vardır.
Bu programlar;
İlk ve Acil Yardım, Ameliyathane Hizmetleri, Fizyoterapi, Sosyal Hizmetler, Diyaliz, Odyometri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilgi Güvenliği ve Teknolojisi, Görsel İletişim, Bilgisayar Programcılığı, Mobil Teknolojiler, Grafik Tasarımı, Medya ve İletişim, İç Mekan Tasarımı'dır.

Derslere ilişkin uygulamalar, çağın bilim ve teknolojisine uygun olarak hazırlanmış laboratuvarlarımızda yapılacaktır. Sağlık programlarımız klinik uygulamalarını üniversitemizin anlaşmalı olduğu kamu ve özel kurum/hastanelerinde yapacaklardır.
Bütün programlardan mezun olan öğrencilerimiz ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı ile alanları ile ilgili fakültelerin dört yıllık bölümlerine geçiş yapabileceklerdir.