2019'da Buradayız!

Beykoz Üniversitesi İstanbul Beykoz Kavacık’ta dört yerleşkede eğitim öğretim vermektedir. Güvenli ortam, modern altyapısı ile eğitim modellerimize özel olarak tasarlanan bu yerleşkeler öğrencilerin akademik ve sosyal yaşamlarına göre inşa edilmiştir. Kantinler, kütüphane, laboratuvar ve atölyeler ve revirler, sportif faaliyetleri ile bir üniversite kampüsünde bulunması gereken tüm olanaklara sahiptir. Öğrenci kulüplerinin etkinlikleri, konferanslar, konserler, sergiler, söyleşiler ve diğer faaliyetler üniversitemizde zengin bir kültür, sanat ve eğlence atmosferi yaratmaktadır.

Üniversitemiz Beykoz’da, Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde 80 dönümlük arazi üzerinde inşa edilmekte olan gelecekteki yerleşkesine taşınacak ve bir kampüs üniversitesi olarak hizmet vermeye devam edecektir. Çok sayıda mimari proje arasından seçilen yeşil kampüsümüz, eğitim-öğretim birimleri ve laboratuvarlar, sosyal-kültürel ve spor alanları ile kütüphane ve yurtlardan oluşacak.

Bu içerik 27/03/2017 tarihinde yayınlanmıştır.