Lisansüstü Programlar Enstitüsü

Beykoz Üniversitesi’nin kuruluş aşamasında ülkemizde eğitim alanında bir ilki de gerçekleştirdik.

Yükseköğretim Kurulu’na sunduğumuz ve kabul gören öneriyle birlikte; ülkemizdeki üniversitelerde günümüzde mevcut olan yüksek lisans ve doktora dereceleri veren enstitüleri, üniversitemizin çatısı altında toplayarak “Lisansüstü Programlar Enstitüsü”nün hayata geçirilmesini sağladık.

Lisansüstü programlarda disiplinler arası çalışmaların önemine olan inancımızdan yola çıkarak kurduğumuz bu enstitüde hem yüksek lisans hem de doktora programları sunulacak.

Türkiye’de bir “ilk” olma özelliği taşıyan enstitü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçerek ilk öğrencileri ile tanışacak.

Bu içerik 30/06/2017 tarihinde güncellenmiştir.