Başarı ve Tercih Bursları

Beykoz Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ÖSYM Bursları

%100 Burs

2017-2018 eğitim yılında, aday öğrencilerimiz, tüm fakülte lisans bölümlerimize (İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’ndeki İşletme, İşletme (İngilizce),  Lojistik Yönetimi (İngilizce), Uluslararası Ticaret (İngilizce) ve Sanat ve Tasarım Fakültesi’ndeki İletişim Tasarımı ve Dijital Oyun Tasarımı lisans bölümleri) %100 burslu olarak alınacak.

Fakülte lisans programlarına ya da Beykoz Meslek Yüksekokulu/Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu önlisans programlarımızdan herhangi birine tam burslu (%100 burs) yerleşen öğrencilerimizin bursu öğrenim ücretinin tamamını kapsamaktadır. Bu burs, öğrenci mezun olana kadar kesilmeden devam etmektedir.

%50 Burs

Önlisans programlarımızı tercih edip %50 oranında burslu olarak bu programlardan herhangi birine yerleşen öğrenciler, öğretim ücretinin yarısını ödemekle yükümlü olacaktır. Yarı yarıya eğitim bursu, öğrencinin akademik öğretim süresince kesilmeden devam etmektedir.

Tercih Bursu

Üniversitemizi tercih dönemlerinde öncelikli olarak tercih eden aday öğrencilerimiz de %25 oranında tercih bursundan yaralanabilecekler.

*Yabancı Dil Hazırlık programında okuyacak öğrencilerimizin burs oranları, bu programda geçirecekleri öğretim süresini de kapsamaktadır.

Bu içerik 10/07/2017 tarihinde güncellenmiştir.